I'm Kurtuluş

I'm Developer. Creative. System Admin.

PHP Developer / Linux System Admin

Küçük yaşlarda başlayan bilgisayar ve kurcalama merakımın bir sonucu olarak ve lise eğitimim süresince bana yön veren Yücel ÇİÇEK Hocamın teşviki ile bilgisayar dünyasına adım attım. Meslek Lisesi' ne gitmem, Elektrik ve Elektronik Bölümü okumam dahi bu sevdamı engellemedi.

IBM stajı ile beraber bu dünyanın bir parçası olduğumu gördüğümde, kendimi derin bir okyanusta yalnız yüzen bir balık olarak hissetmiştim. Ahmet KURPINAR sayesinde yazılım ve php diline merak sarmam ile birlikte kendimi farklı bir kulvarda, yazılım ve donanım çalışmalarının arasında buldum.

Şu anda izmir'de özel bir firmada yazılım ve sistem yöneticiliği yapmaktayım. Hala farklı kombinasyon sistemleri ve AR-GE merakı ile çalışmaya devam ediyorum.

Bunun yanı sıra; freelancer olarak sizler için de özellikle php konusunda yazılım desteği vermekten ve sunucu danışmanlığı yapmaktan memnuniyet duyarım. İsmimi unutursanız, Google' da " izmir php developer " yazarsanız beni hemen bulabilirsiniz :)

System Admin
Developer
Development
Servis ve Hizmetlerim
01.
Web Design

Kurumsal ve Kişisel Web Tasarım hizmetlerinizi hayata geçirmek, sizleri doğru şekilde yönlendirme. Estetik tasarımlar için sizler için buradayım. Güncel yazılım metodları ve seo uyumlu projeler.

02.
Proje Geliştirme & E-Ticaret

Kapsamlı fikirleriniz mi var? Firmanız için bir projemi geliştirmek, işleyişi en az hataya indirgemek istermisiniz.
Firmanızı tanıtmak,ürün satmak ve ödeme almak isterseniz e-ticaret için yardımcı olabilirim.

03.
Network & Server Yönetimi

Şirketinizin bünyesinde veya Hosting firmalarında bulunan sunucuların yönetimi, yada firmanızdaki ağ trafiğini optimize ederek daha düzgün bir yapıyla çalışmasını sağlayabilirim.

Projelerim ve Görev Aldıklarım
Yorumlar

96

Mutlu Kullanıcı

17

Full Proje

234

Ek ve Modül Geliştirme

4

Sertifika

Son Blog Yazıları
Görüşelim mi?
Adres
İzmir
Telefon
 +90 545 539 56 22
E-mail
kurtitasarim@gmail.com